New Chapter

The building works finished on schedule, so on the 3rd June members could again use the main building in all its glory! Andy, Richard, Darren and the other builders had used their skills to greatly improve the centre. Members were amazed at the space that has been created-there is plenty of room to move about the building and with the addition of a cloakroom, less chance of tripping over a coat or bag!

The toilets have been reconfigured, opening up more space for tables and the conservatory enlarged to allow seating as well as the pool table. To the rear, decking has been laid with a perspex roof allowing for a year round project area. The office has been moved to the front giving a view of arrivals and storage has been added in the shape of two cupboards.

Everyone coped admirably during the 8 weeks in the portacabin and now can really appreciate just how amazing our new accommodation is.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s